StAG | Stichting Arbeidsmarkt Gehandicaptenzorg

Ga naar hoofdmenu / zoekveld.

  1. Home 
  2. Nieuws 
  3. Nieuwe App CAO Gehandicaptenzorg voor snel inzicht in cao-afspraken

Nieuwe App CAO Gehandicaptenzorg voor snel inzicht in cao-afspraken

30-01-2018

Medewerkers en werkgevers in de gehandicaptenzorg hebben vanaf nu sneller inzicht in hun cao-afspraken met de nieuwe, gratis app CAO Gehandicaptenzorg. Met de app kunnen zij met cao-vragen op ieder moment bij de tekst van de CAO. Ook kunnen zij onder andere het Persoonlijk Budget Levensfase (PBL) en de arbeidsduur berekenen. De app vervangt de populaire versie van de CAO Gehandicaptenzorg en is een initiatief van de Stichting Arbeidsmarkt Gehandicaptenzorg (StAG).

Snel inzicht 

Als medewerkers in de gehandicaptenzorg specifieke vragen hebben over hun rechten en plichten, kunnen ze in de app ook zoeken op trefwoord. Verdeeld over categorieën staan er veelgestelde vragen (FAQ), zoals over vakantie en verlof, beloning en bijzondere diensten. Bij ieder antwoord staat een link naar het juiste cao-artikel.

Rekentools

De app bevat drie rekentools. Medewerkers kunnen gemakkelijk hun arbeidsduur per jaar berekenen, rekening houdend met hun feestdag- en vakantieuren, het Persoonlijk Budget Levensfase (PBL) en de Onregelmatigheidstoeslag (ORT). Verder heeft de app ook een kalender met feestdagen en voor de branche belangrijke data plus linkjes naar onder meer de arbocatalogus of informatie over het pensioen. De app is gratis te downloaden in de Apple App Store en in de Google Play Store.
 
Lees meer over de App CAO Gehandicaptenzorg

terug naar boven

Stichting Arbeidsmarkt Gehandicaptenzorg | Lange Voorhout 13 | 2514 EA Den Haag | T: (070) 376 57 29 | E: stag@caop.nl