StAG | Stichting Arbeidsmarkt Gehandicaptenzorg

Ga naar hoofdmenu / zoekveld.

  1. Home 
  2. Nieuws 
  3. Update van de app CAO Gehandicaptenzorg

Update van de app CAO Gehandicaptenzorg

17-03-2020

De nieuwe CAO Gehandicaptenzorg 2019-2021 is nu beschikbaar in de app CAO Gehandicaptenzorg van de Stichting Arbeidsmarkt Gehandicaptenzorg. In deze gratis app kan iedereen die in de gehandicaptenzorg werkt op ieder moment zijn of haar cao inzien via smartphone of tablet. Sinds kort is de app ook geschikt voor mensen met een visuele beperking.

Bekijk hoe het werkt in de video

De StAG heeft in samenwerking met Visio de app toegankelijk gemaakt voor mensen met een visuele beperking. De handige tools in de app, bijvoorbeeld om zelf berekeningen te maken van het Persoonlijk Budget Levensfase (PBL) en de Onregelmatigheidstoeslag (ORT), zijn nu voor iedereen beschikbaar. Bekijk de video waarin Aysegül Karaca en HRM-adviseur Bas van der Schild de app testen.

Extra opties en handige tools

Naast de nieuwe volledige cao-tekst bevat de app een aantal handige tools, veel gestelde vragen, nuttige links en een cao-kalender. De knop ‘links’ heet nu ‘extra’s’. Hier kun je onder andere het professioneel statuut te vinden.

Weet waar je het over hebt & download de app!

Bekijk de cao-afspraken met de app CAO Gehandicaptenzorg. De app is gratis te downloaden in de Apple App Store en in de Google Play Store.

terug naar boven

Stichting Arbeidsmarkt Gehandicaptenzorg | Lange Voorhout 13 | 2514 EA Den Haag | T: (070) 376 57 29 | E: stag@caop.nl