StAG | Stichting Arbeidsmarkt Gehandicaptenzorg

Ga naar hoofdmenu / zoekveld.

  1. Home 
  2. Organisatie 
  3. Bestuursleden

Bestuursleden

Karim Skalli (voorzitter)

Aaldert Mellema (CNV zorg & welzijn)

Aaldert MellemaIk ben Aaldert Mellema, bestuurder zorg bij CNV Zorg & Welzijn. Mijn loopbaan ben ik begonnen in de gehandicaptenzorg in Apeldoorn. Dus ik weet hoe het is om in dit vak te werken, wat het werk van je vraagt en wat je nodig hebt om dit werk op een goede manier te kunnen volhouden. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn daar natuurlijk een heel belangrijk onderdeel van. Een goede beloning, een contract op maat en invloed op de werktijden staan voorop. Maar ook inspiratie, plezier in het werk, het kunnen leveren van zorg van de hoogste kwaliteit en de mogelijkheid om je te ontwikkelen horen hierbij.

Als bestuurslid van de StAG vind ik het belangrijk dat we onderwerpen oppakken die echt van belang zijn voor de werknemers in de gehandicaptenzorg en die een direct effect hebben op de inrichting en de inhoud van het werk in deze sector. Ik vind het belangrijk om een bijdrage te leveren aan het toekomstbestendig maken van de gehandicaptenzorg. Zodat ook in de toekomst mensen met inzet en plezier in deze sector kunnen werken.

Jacqueline den Engelsman (Nu'91)

Jacqueline den EngelsmanMijn naam is Jacqueline den Engelsman en ik ben sinds 2005 werkzaam bij NU'91, de Beroepsorganisatie voor de Verpleging en Verzorging. Vanuit mijn functie van CAO-onderhandelaar cq. landelijk bestuurder in de Gehandicaptenzorg heb ik zitting in het bestuur van de StAG. Binnen de StAG zijn wij verantwoordelijk voor het goed beheren en besteden van de arbeidsmarktmiddelen. Ieder heeft daarin zijn rol. Voor mij is belangrijk dat de projecten die wij opstarten nuttig zijn voor de werknemers op de werkvloer en kans van slagen hebben. Daar zal ik telkens weer op toetsen. Binnen de StAG halen wij nieuwe inzichten op en proberen deze te vertalen naar concrete projecten. Ik ben van mening dat het aanjagen van innovaties en het uitrollen van goede resultaten over zo veel mogelijk gehandicaptenzorginstellingen een belangrijke taak van de StAG is. Mijn affiniteit ligt, mede vanwege de NU'91-achterban, vooral bij het voorkomen van agressie op de werkvloer en het stimuleren van concrete maatregelen die het gezond en met plezier werken bevorderen, kortom het levensfasebeleid.

Heleen Griffioen (VGN)


Hans Waardenburg (VGN)


Gerwin van der Lei (VGN)

Gerwin van der LeiMijn naam is Gerwin van der Lei en ik ben manager werkgeverszaken van de VGN. De afdeling werkgeverszaken is van de drie beleidsafdelingen van de VGN. De afdeling (negen beleidsmedewerkers) ondersteunt als belangenbehartiger en dienstverlener de VGN-leden op het terrein van werkgeverschap. Belangrijke dossiers zijn arbeidsmarkt, arbeidsvoorwaarden, waaronder de CAO gehandicaptenzorg en pensioenen, onderwijs, HRM, arbeidsomstandigheden en sociale zekerheid. Ik vind het belangrijk dat er voldoende gekwalificeerd personeel in de gehandicaptenzorg werkt. De StAG kan hierbij een goede rol vervullen.

Muriël van Rijn (VGN)


Maaike Langerak (FBZ)

 

terug naar boven

Stichting Arbeidsmarkt Gehandicaptenzorg | Lange Voorhout 13 | 2514 EA Den Haag | T: (070) 376 57 29 | E: stag@caop.nl