StAG | Stichting Arbeidsmarkt Gehandicaptenzorg

Ga naar hoofdmenu / zoekveld.

  1. Home 
  2. Projecten 
  3. Professionaliteit
  4.  
  5. Zorgportfolio

Zorgportfolio voor verpleegkundigen, verzorgenden en pedagogisch medewerkers

Vul als verpleegkundige, verzorgende of pedagogisch medewerker via https://www.zorgportfolio.nl gratis een portfolio in en beschik zo over een uitgebreid cv. Een ingevuld digitaal portfolio bevat namelijk een compleet overzicht van de werkervaring, gevolgde opleidingen en trainingen en van een persoonlijk ontwikkelingsplan. Een uitstekende manier om de eigen deskundigheidsontwikkeling bij te houden en eventueel te tonen aan (toekomstige) werkgevers. Ook is het cv handig om de jaarlijkse functionerings- en/of beoordelingsgesprekken voor te bereiden en na te denken over de toekomst. Medewerkers kunnen het portfolio bovendien gebruiken voor de herregistratie in het BIG-register. Met de bijgevoegde rekenmodule reken je zo uit of wordt voldaan aan de ervaringseis voor de herregistratie.
De ingevoerde gegevens zijn beveiligd; gebruikers voeren een inlognaam en wachtwoord in. Zonder toestemming kan niemand anders het portfolio inzien of uitdraaien.

De sociale partners verenigd in de arbeidsmarktfondsen voor de ziekenhuisbranche (StAZ), de geestelijke gezondheidszorg (O&O-fonds GGZ), en de gehandicaptenzorg (StAG) bieden de medewerkers dit digitale zorgportfolio aan. Zij onderstrepen daarmee het belang van een permanente deskundigheidsontwikkeling. Op hun verzoek onderhoudt het CAOP, kennis- en dienstencentrum op het gebied van arbeidszaken, de website.

Zorgportfolio beschikbaar via de Zorgportfolio App

Het Zorgportfolio is nu ook beschikbaar via een app die is te downloaden in de Google Playstore of app Store. De app is gekoppeld aan Facebook. Zo kun je anderen informeren over je portfolio.

Het Zorgportfolio is een gratis digitaal portfolio voor alle zorgprofessionals. Gratis, omdat de sociale partners in de ziekenhuisbranche, de gehandicaptenzorg en de geestelijke gezondheidszorg van mening zijn dat het voor zorgprofessionals belangrijk is dat zij hun deskundigheidsbevordering goed bij kunnen houden.

Wie nog geen account heeft voor het zorgportfolio kan dit aan maken via www.zorgportfolio.nl. Vervolgens is de app te downloaden.

De inloggegevens voor de App zijn hetzelfde als voor het Zorgportfolio. Via www.zorgportfolio.nl zijn de inloggegevens zo nodig op te vragen.

app zorgportfolioVoor vragen over het Zorgportfolio:
Henk ter Steege, beheerder
T 070 3765720
h.tersteege@caop.nl

terug naar boven

Stichting Arbeidsmarkt Gehandicaptenzorg | Lange Voorhout 13 | 2514 EA Den Haag | T: (070) 376 57 29 | E: stag@caop.nl